EUROOPPALAISET RUOKAPÄIVÄT
EUROOPPALAISET RUOKAPÄIVÄT
VIIKKO 47 JA 48
Kansainvälisyyshanke järjesti yhteistyössä kouluravintola Länsituulen kanssa eurooppalaiset ruokapäivät. Neljä huikeaa ruokapäivää - neljä huikeaa eurooppalaista keittiötä - neljä huikeaa makuelämystä! Saimme maistiaisia saksalaisesta, brittiläisestä, ranskalaisesta ja italialaisesta keittiöstä.
Iso kiitos Länsituulelle ruokapäivien toteuttamisesta ja uusien makuelämysten loihtimisesta.
SAKSA 19.11.2020
Paistettuja bratwursteja, paahdettuja perunoita, haudutettua hapankaalia salaattipedillä.
ISO-BRITANNIA 20.11.2020
Kalapuikkoja ja maalaisranskalaiset tatar-kastikkeella.
Maistiaisena sconsseja.
RANSKA 26.11.2020
Ratatouille, höyrystettyä riisiä, broileri-pastasalaattia ja maalaispatonkia.
ITALIA 27.11.2020
Bolognesepizzaa salaattipedillä sekä cantuccini-keksi ja vadelmamehua.