EUROOPPALAISET RUOKAPÄIVÄT

 

EUROOPPALAISET RUOKAPÄIVÄT 

VIIKKO 47 JA 48 

 

Kansainvälisyyshanke järjesti yhteistyössä kouluravintola Länsituulen kanssa eurooppalaiset ruokapäivät. Neljä huikeaa ruokapäivää - neljä huikeaa eurooppalaista keittiötä - neljä huikeaa makuelämystä! Saimme maistiaisia saksalaisesta, brittiläisestä, ranskalaisesta ja italialaisesta keittiöstä. 

 

Iso kiitos Länsituulelle ruokapäivien toteuttamisesta ja uusien makuelämysten loihtimisesta.

 


 

SAKSA 19.11.2020

Paistettuja bratwursteja, paahdettuja perunoita, haudutettua hapankaalia salaattipedillä.


 

ISO-BRITANNIA 20.11.2020

Kalapuikkoja ja maalaisranskalaiset tatar-kastikkeella. 

Maistiaisena sconsseja.



 

RANSKA 26.11.2020

Ratatouille, höyrystettyä riisiä, broileri-pastasalaattia ja maalaispatonkia.

 

ITALIA 27.11.2020

Bolognesepizzaa salaattipedillä sekä cantuccini-keksi ja vadelmamehua.